...step by step I walk on my self...
...I have a wonderful journey and at the sometime it is became hardest...

like

Monday, October 15, 2012

...contest blog siapa yang kawaii tu?

 
ternampak ada satu contest niey 'contest blog siapa yang kawaii tu?' daripada kawaiidysa & ccidollylicious...
 
nampak menarik jew...so n0sa pon join lah...
sajew jew nak meriahkan suasana...meriah kew???hehehe...
 
korang pun, jom lah join contest niey...

apa yang menarik mengenai contest niey ialah :
 
contest niey tak akan terbatal dengan sendirinya dan...
hadiahnya akan di update dari masa ke semasa...
 
 
 
 
klik banner kat atas tuu kalau nak join...
 
kalau nak tau syarat-syarat yang korang kena patuhi untuk join contest niey...klik sini 
 
pemenang akan dipilih mengikut kriteria seperti dibawah :
 
hadiah tempat pertama, kedua, ketiga  dan keempat berdasarkan:
  kreativiti dan  mempunyai identiti sendiri.
  dan akan diadili dengan seadilnya oleh juri professional
 
kat bawah list hadiah yang korang akan dapat kalau menang...
 bookmark by ccidollylicious
2 set  barangan kosmetik jenama silky girl
1x tony lip tiny tint
1x frame (8"x10") with doodle pix
 2x mini notebook
4x sticker by kawaiidysha
 4x bookmark by kawaiidysha
 4xbrooch reben
 1x charcoal mask
2x face mask by sasa
1x tudung bawal duo tone (color random)
1x pashmina ( color random )
1x tudung bawal bercorak (random)
  erm...nak tag siapa yea...???
nosa tag : cik nurul, abooq omey, iena kechik & wan atie lah...
 
 

4 comments:

cci said...

tq join.. ^_^ gud luck k..kalo boleh buang la verify code kat komen ek.. ^_^

Afifah Hayati said...

Hai . datang dari segmen yang sama . jom la singgah ke blog saya http://itsmeifah.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu-by.html

:: nosa ason :: said...

wc...ok...

:: nosa ason :: said...

daa singgah n follow..nice blog...

.♥. L0ve ReferRer .♥.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...