...step by step I walk on my self...
...I have a wonderful journey and at the sometime it is became hardest...

like

Wednesday, October 31, 2012

SEGMEN : AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER

tak tau nak buat apa...waktu rehat macam niey lah yang paling boring...
curi-curi bukak internet kat office...tak lain tak bukan...bukak blog lah.....hehehe...
so, tengah hari niey nosa nak gtau yang nosa join satu segmen niey...
SEGMEN : AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER....
macam lah korang tak tau...dah terang-terang terpampang tajuk nyer kat atas tu kan...
apa lah nosa niey...apa pon redha jew lah...hehehe...
segmen yang nosa join niey berakhir pada hari jumaat, 09 November 2012, jam 11.00 malam...
klik banner kat atas k...
syarat-syarat kalau nak join segmen niey...
1. follow blog ayu klik sini.
2. buat tajuk SEGMEN : AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER.
3. tempekkan banner comel kat atas tu dan link kan di entry niey. klik sini.
4. kalau nak tag rakan-rakan blogger lain dialu-alukan...kalau tak tag pon takpe...
5. tinggalkan link anda disini. klik sini.
nak tag saper erk...follower nosa tak lah ramai...jadi nosa tag semua lah...


10 comments:

Mimie Najib said...

#32 : tQ sudi singgah blog sy..done follow here.. :)

AyuInsYiraH said...

tq ye...sudi join segmen ayu....

Nor Salmi said...

Selamat bersegmen..
#35 singgah dari segmen sama

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

Zaharah Jamilah said...

dr segmen yg sme
dh follow sini #36

jmput singgah sini
http://pinkdiary91.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

:: nosa ason :: said...

@AyuInsYiraH same2..

:: nosa ason :: said...

@Mimie Najib same2...

F@R@H_F@R!!eN said...

saya join segment jgak.. jalan2 kat sini.. :-)

Faris Hakkim said...

datang follow sini dari segmen sama ..jom singgah blog sy..http://mylifestoryz.blogspot.com/2012/11/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

sukagelak said...

Merayau kat sini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/senarai-nama-rakan-blogger-ayuinsyirah.html

.♥. L0ve ReferRer .♥.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...