...step by step I walk on my self...
...I have a wonderful journey and at the sometime it is became hardest...

like

Thursday, November 01, 2012

...observe...

 
 
pagi niey lecture datang observe n0sa kat tempat praktikal n0sa...n0sa di observe bersama dengan 4 orang lagi rakan praktikal...huhuhu...lecture yang datang, en.ayub dengan wife dia...yang juga merupakan lecture polimas...tapi n0sa tak kenal laa...dua-dua tak kenal...niey jew baru kenal...hehehe...dalam pukul 9 lebih diorang datang...pada mulanya nervous giler...p pas lecture balik..fuhhhh...memang lega laa...nasib baik semua okay...kalau tak...memang habis...lecture pon okay...kita orang pon apa lagi...satu perkara lagi yang n0sa tau...next sem encik ayub yang akan mengajar kami...ermm...macam mane erk...?

apa yang menyedihkan sekarang niey, kita orang habis praktikal 6 disember 2012 tuu tapi da kena daftar kat unit latihan industri pada 9 disember 2012...ermmm...sempat cuti 2 hari jew daa kena pergi...jauh tu...kena tempah tiket awal niey...sebelum habis...
 
 
 

4 comments:

Nurul shuhaimi said...

hehe...EN Ayub akan ajar subjek fire protection.... sila bawak gula2 banyak2 untuk subjek tu...sebab tu sleeping subjek...hahaha

Nurul shuhaimi said...

en ayub akan ajar fire protection...so sila bawak gula2 banyak2 k..sebab tu sleeping subjek...hahha

Nurul shuhaimi said...

;)

:: nosa ason :: said...

okay2..

.♥. L0ve ReferRer .♥.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...